dissabte, 4 de juliol del 2009

Volta a peu XeresaDos dies després de l’última volta a peu a Guadassuar (8km), ens decidim a participar als 9,2 km de Xeresa. Torne a anar amb el meu amic Ferran. Ja m’havien avisat de la duresa d’aquesta carrera, sobretot per les nombroses rampes de les que disposa. Només arribar em sorprén gratament la gran quantitat de cartells de Bollo q hi havia, i és que era un dels patrocinadors de la cursa.

La carrera comença a les 19.30, i com no, arribem apurats de temps, però ens dóna prou de temps d’anar a pels dorsals i estirar una miqueta. Com a Guadassuar, participa gent de la Valldigna (Bernardo, Toni...), els saludem i els desitgem sort. La marxa comença puntual, però comencem a córrer uns 20 segons més tard per que ens col.loquem quasi al final. La carrera aquesta es resumeix fàcilment: moooooooooolta calor!!!!!! No sabia si estava en la Safor o en el desert del Sahara. No m’havia marcat cap objectiu per a aquesta carrera, ni el temps ni el recorregut acompanyaven per fer-ho, així q sols aspirava a acabar el menys rebentat possible. Anem alternant temps de 5’15’’ quan entràvem en rampes i temps per baix dels 5’ quan baixàvem o anàvem per pla. Gaudírem de 2 zones d’avituallament als quilòmetres 3,3 i al 7 per a poder refrescar-nos i agafar un poc d’aire. Arribem a la meta en 45’06’’ com a marca oficial, i a 44’42’’ segons el meu rellotge, en la posició 311 de 749 participants, 99 de la meva categoria, i amb un temps de 4’54’’ el quilòmetre. Acabe cremat del tot, xopat de dalt a baix. Em menje 2 tallades de meló d’Alguer del Bollo, em bec 2 botelles d’aigua i ni així reviscole.

No puc treure moltes conclusions d’aquesta carrera, ja que no es va prodïr en condicions “normals”, però estic contentíssim perquè vaig acumulant quilòmetres a les meves cames i crec que si continue entrenant com ho estic fent, milloraré a la força.

És estiu i és temps d’excessos, de xaranga i de combois, però intentaré no passar-me i acabar l’estiu dignament. Fins l’altra!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada